”Maria Magdalena” – torsdagen den 6 juli kl 18

Nu bjuder vi in till något väldigt unikt! Maria Magdalena kommer till oss i Magdala!

Boka torsdagen den 6 juli kl 18 – 21.30 på Fjälastorps Småskola, för då kommer Maria Magdalena till tals genom författaren och den andliga ledaren Anna Berg.

Och om du inte vet vem Anna Berg är så kan vi berätta att hon är en av Sveriges främsta författare och förmedlare av andlig visdom. Och efter sitt andliga uppvaknande 1994 har hon förmedlat/kanaliserat 17 böcker främst från Jesus, men även från Maria och Maria Magdalena. Hon föreläser och håller seminarier & meditationer samt genomför en rad andliga retreats både i Sverige men mestadels utomlands med fokus på främst Toscana. Assisi, Rom, Sicilien, Provence och Glastonbury.

Sedan något år tillbaka ordnas även helg-retreats på en prästgård i Uppland.

Under kvällens seminarium berättar Anna om sitt liv och uppvaknande. Hon förmedlar väldigt höga energier och leder oss i övningar som syftar till att höja våra energier, kvällen avslutas med en meditation. Denna meditation gör det möjligt för dig att snabbare nå de mål som finns planerade för dig här på jorden! Vi kommer även kunna ställa frågor direkt till Maria Magdalena!

Under kvällen har du även möjlighet att köpa Annas böcker med en kraftig rabatt med ett personligt förmedlat meddelande i din bok!

Några av er har säkert hört Malin Holm läsa ur den ljuvliga och aktuella boken ”Vem hittar hem” som lagts ut på Facebook. Och alla Annas böcker innehåller så starka energier och transformationer. Bara att njuta!

Du kan läsa mer om Anna på Sann Anda Förlags hemsida, www.sannanda.com. Där kan du redan nu beställa böcker till 20% rabatt, uppge koden ”Magdala” när du beställer från hennes sida.

Entré: 350 kr.

Boka din plats genom att swisha till 1234311668 och skriv ”Anna Berg” på meddelanderaden.

Fika finns till självkostnadspris där överskottet som vanligt går till Stiftelsen Magdala.

Bokning är bindande men ej personlig.

Plats: Fjälastorps Småskola (blir vi många byter vill till Brunnby Församlingshem)

Har du frågor så mejla till event@magdala.se eller ring Mia Hall på 0709 – 25 30 36.

Om du vill så DELA gärna detta event med så många du vill så flera får möjligheten att få vara med om dessa fantastiska möten!

Varmt Välkomna!